top of page

Orakelsessies

Er staan weer nieuwe leggingen in de online winkel!

Orakelsessies By Pippa, zowel live als op afstand (ook op afstand werkt het uitstekend, beide worden opgenomen!).

We werken met het door mijzelf ontworpen Dansend Orakel. Een orakelspel waarmee ik ondertussen al dertien jaar zeer succesvol en heel nauwkeurig werk. Ik heb zigeunerroots en kan al orakelen en in kristallen bollen kijken zolang ik me kan herinneren.

Lange tijd was het iets wat ik enkel deed voor mijzelf en vrienden of familieleden, maar sinds een paar jaar doe ik nu ook heel actief sessies en readingen voor cliënten. 

Soms wordt er tijdens de sessies ook gebruik gemaakt van andere orakelspelen.

Altijd vindt er een individuele afstemming en channeling plaats, gericht op de persoon, het thema en de vraag. 

Deze leggingen kun je ook heel goed cadeau doen, middels de cadeaubon die ik je toestuur.

<<< Klik hier om te bestellen. 

 

Er zijn verschillende sessies te boeken in mijn online winkel: 

- Body, mind and soulscan: dit is de meest uitgebreide legging waarbij er minimaal zes kaarten verschijnen met verschillende thema's. We brengen zowel het gehele lichaam, als de emoties/gevoelens, als de geest (het mentale proces) als de ziel in kaart.

Ook kan het zijn dat er concrete tips of oefeningen uit voortkomen. Deze legging duurt minstens een uur. 

- Themalegging: bij deze legging werken we aan de hand van de vier hoofdthema's van dit spel, namelijk schoonheid, kracht, liefde en vreugde en hoe ze zich tot elkaar verhouden in jouw specifieke situatie of ten aanzien van je vraag.

Bij deze legging zijn we minstens drie kwartier bezig. 

- Relatielegging: bij deze legging worden er vier kaarten getrokken en een afstemming gedaan waarbij we jouw positie in kaart brengen, de positie van de ander, de gezamenlijke energie (of dat wat jullie verbindt) en het inzicht (dat nu nodig is). 

- Mini-sessie: dit is een ingesproken bericht van ongeveer tien minuten waarbij je een enkele vraag kunt stellen en ik in afstemming een kaart voor je trek. Met name populair bij mensen die vaker readingen aanvragen bij mij en even een snelle check up willen doen rond een bepaald thema of een vraag. 

- Driekaartslegging: meestal is deze legging een verleden, heden toekomstlegging maar ik gebruik deze legging meestal als volgt: één kaart staat symbool voor wat je mag/wil loslaten, één kaart staat symbool voor het heden (waar sta je nu) en één kaart staat symbool voor wat je zou mogen/willen toelaten. Deze legging duurt ongeveer een half uur. 

bottom of page