Epische Erotiek, Lefwijf & Eén met de Bron

Voorkant Pippa met tekst.jpg
120106087_3460133180674292_4100779883994
Eenmetdebronboekcovervoor-RGB.jpeg

Pippa heeft vorig jaar haar eerste roman uitgegeven die laaiend enthousiast ontvangen is en vele hartverwarmende recensies ontvangen heeft van lezers en media: Epische Erotiek -de seksuele schreeuw van de vrouw. 

Dit boek was al binnen een jaar toe aan de tweede druk. Daarnaast is zij coauteur van het boek LEFWIJF dat inmiddels duizenden keren verkocht is. Vanaf maart 2021 verschijnt haar nieuwste boek EEN MET DE BRON. Een prachtig boekje vol eenheid, heelheid, verbinding en licht met je eigen Bron van levenslust, levenskracht, inzicht, inspiratie en expressie. In een prachtige super de luxe uitvoering.

Om meer te lezen over deze boeken, de trainingen die erbij horen en natuurlijk voor de online winkel om je eigen gesigneerde exemplaren te ontvangen, ga naar www.pippapinuppins.com. 

Daarnaast schrijft Pippa al jarenlang een maandelijkse Blog voor haar eigen website, voor maandbladen als gastblogger en op verschillende websites. Om haar blogs te lezen, <<< Klik hier


De boeklancering in een totaal uitverkocht Der Aa theater in Groningen, op 29 februari 2020, was een avond met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het was alsof de dans en het verhaal één werden op het podium, voor je ogen.

 

Daarnaast waren er lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarna hadden we uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig en vijftig muziek en Oriëntaalse klanken. Ook kon je natuurlijk met een hapje en een drankje je eigen boek laten signeren.. En iedereen ging naar huis met zijn eigen boek(en).
 

Het was een episch erotische ervaring... 
En daar is geen woord van gelogen.
Wil jij ook zo'n ervaring? Boek nu een lezing en / of show bij jou in de buurt: www.pippapinuppins.com/lezingen.  

Boeken