top of page

Mini-retraites in de natuur 

316536284_5798823943471859_6612346263327189155_n.jpg

De retraites zijn te boeken vanaf 1 september 2023

Vanaf 1 september 2023 bied ik mini-retraites aan in de natuur, in het noordlaarderbos. 
Je wordt  niet alleen tot in de puntjes verzorgd als je wilt (zelf koken kan ook) maar je kunt ook zowel low budget (in een tent of caravan die al aanwezig en ingericht is) als chiquer (in een B&B, naast de praktijk) even helemaal op adem komen onder de professionele en immer creatieve begeleiding van ouwe rot in het vak: Pippa.
Een weekend even helemaal uit je eigen routine en weg van de stress, wandelend door de bossen, in de stilte, luisterend naar vogels
, heerlijk mediterend of oefeningen uitwerkend die ik je meegeef.
Daarnaast kun je zoveel sessies boeken als je wilt (maximaal twee uitgebreide sessies per dag) die volledig ingetuned en afgestemd zijn op jouw specifieke wensen en persoonlijke situatie.
Doordat we op een plek in de natuur (midden in het bos aan een zandweg) verblijven dalen de sessies extra goed in waardoor ze daadwerkelijk beklijven en geïntegreerd worden door je lichaam en je hele systeem. 

Na jarenlang alleen met groepen gewerkt te hebben of met losse individuele sessies, heb ik gemerkt dat voor echte, diepgaande heling het juist heel belangrijk is dat de sessies kunnen verankeren in je lichaam en in je systeem.
Daarvoor is rust, ruimte, stilte en natuur ideaal. 
Hierdoor ben je even helemaal weg uit je normale dagelijkse leven en kun je datgene wat je ervaart tijdens de sessies direct integreren en zelfs toepassen op een heel rustige, organische manier. 
Op Lesbos zag ik hoe herstelweken van maar vijf dagen of een week of puur een weekendje ertussenuit, mensen die al jaren chronisch ziek, depressief, burn-out of aan het worstelen waren, een volledige doorbraak konden bezorgen door er even helemaal uit te zijn en in de ontvangst-stand te gaan.
Door in deze stand te gaan, dalen de inzichten veel dieper in en kun je ze daadwerkelijk omzetten in acties of praktijk.
De combinatie van deskundige begeleiding, sessies, gesprekken, plezier, creativiteit, lichaamsgericht werken, goede voeding, natuur en stilte zijn bijzonder helend en transformerend.
Dit weekend wordt dan ook volledig op jouw specifieke wensen, situatie en budget afgestemd. 
Neem eerst even contact met mij op voor data en mogelijkheden voordat je boekt: 
<<< Klik hier.  
Vanaf 250 euro per persoon, inclusief twee nachten, simpel maar voedzaam eten en twee sessies. 
Meer of luxer is mogelijk in overleg. Zelf koken ook. 
Er zijn ook mogelijkheden tot het boeken van mini-retraites voor duo's, vriendinnen of koppels met een daarop afgestemd programma. 

 

gouden sleutel
bottom of page