top of page

Danstherapie Groningen ~ Individueel

Radio
DSC04803.JPG

Feel it,

Heal it & 

Let it go

Danstherapie, danscoaching en individuele en lichaamsgerichte heling sessies.

Danstherapie is eigenlijk geschikt voor alle soorten thema's of levensgebieden waarop je vastloopt, antwoorden zoekt of heling wilt vinden. Het mooie van danstherapie en lichaamsgerichte heling sessies is dat het lichaam zelf de antwoorden geeft middels dans en beweging. Alles wat nog niet verwerkt is of enkel mentaal of zelfs emotioneel los is gelaten, kan soms nog opgeslagen liggen in het lichaam. Door met dans en het lichaam als uitgangspunt te werken, kom je als vanzelf de thema's en gebieden tegen in jezelf, in je relaties en je leven, waar nog verwerking en heling nodig is. Het lichaam onthoudt en slaat op. Het lichaam kan echter ook alle gevoelens die er nog zitten omhoog halen, verwerken en een weg naar buiten ermee vinden. Bovendien ontstaat er daardoor extra ruimte, bevrijding en beweging in het lichaam en daardoor ook in het leven, je emotionele, psychische, spirituele en mentale welzijn. Werken met danscoaching en danstherapie sessies is een weldaad voor lichaam, hart en ziel. Eindelijk mag het lichaam haar verhaal vertellen, tot expressie komen en zichzelf bevrijden van welk oordeel of welke vastzittende emotie dan ook. 

Daarnaast is het mogelijk voor mensen die het spannend vinden om groepslessen te volgen individuele danslessen te boeken voor een individuele aanpak of specifieke wensen. De lessen kunnen geboekt worden met als ingang: buikdans, Afrikaanse dans en Burlesque.  

Individuele sessies helpen je altijd verder in het ervaren en oplossen van lichaamsgerichte issues, zelfbeeld en zelfliefde maar ook op alle andere gebieden in je leven. De sessies kunnen heel diepgaand zijn, afhankelijk van je eigen proces en bijdrage, maar leveren altijd meer vrijheid en blijheid op. 

Pippa heeft behalve danstherapie aan de Post- HBO opleiding van de Rotterdamse danstherapie nog vele andere cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van: Dans en multiculturele dansheling, transdans, dansrituelen, lomi lomi, lichaamswerk, sjamanistisch healing en klankwerk, Godinnendans en archetypisch werk, kunstzinnige coaching en energetisch werk.

Zij werkt in nauwe verbinding met haar instinct en intuïtie. Daarnaast heeft zij een 'Dansend Orakel' ontwikkeld en ontworpen die zeer ondersteunend en nauwkeurig kan werken tijdens de sessies. De inhoud van de sessies wordt nauwkeurig afgestemd op de cliënt en zijn of haar hulpvraag en proces. Ook helpt zij specifiek mensen met lichamelijke ziektes of pijnklachten, met een door haar zelf ontwikkeld model, waarmee zij zichzelf van een chronisch neurologische ziekte bevrijd heeft, uit de rolstoel is opgestaan, het podium op en weer kan dansen en vrijuit bewegen.  

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page