Kom in beweging!

NIEUW

Kom in Beweging ~ Online training!

 

Voor vrouwen EN mannen dit keer: vanaf 6 januari 2020 zal er een online training komen 'Kom in Beweging' met Pippa.Wilde je al heel lang eens danscursussen volgen of danscoach sessies doen bij Pippa maar woonde je te ver weg, zit je aan huis of zelfs aan je bed gekluisterd of vast wegens ziekte of een andere reden maar wil je dolgraag letterlijk en figuurlijk in beweging komen?

Deze training helpt je inzien dat beweging en dans werkelijk genezing en heling brengen. Simpele oefeningen, leuke, gekke oefeningen, oefeningen om vrijer en blijer te worden, beter in je vel te komen zitten, je eigenwaarde en zelfliefde een boost te geven, geestelijk in beweging te komen, je voetjes van de vloer te brengen maar ook juist geaard en gegrond te raken...

Maar vooral oefeningen waarbij je levenslust en levensplezier weer tevoorschijn getoverd worden. Ook richten we ons op de kracht van mimiek en gezichtsexpressie (als levensvreugde verhogende factor, een bewezen feit!), improvisatie, zelfexpressie en uit je comfortzone stretchen maar dan in je eigen veilige huiskamer.

Daarnaast biedt Pippa in de training een eenmalige online skype sessie voor persoonlijke vragen en feedback en deelt ze haar geheimen over dans, bevrijding en vrolijkheid, wat het leven je ook biedt. Haar methode heeft haar niet één maar twee keer uit de rolstoel op het podium geholpen.

 

Ook zal er een fb groep aangemaakt worden om met elkaar uit te wisselen en vragen te stellen. Een training van drie maanden waarbij de eerste training in 2020 een wel heel speciale prijs krijgt!

99 euro voor drie maanden, 33 euro per maand.

Wil je er graag bij zijn en gaat je hart nu al sneller kloppen, gaan je heupen al wiebelen en je tenen kriebelen bij het idee? Geef je vast op!

Iedere maandag een live video van mij met praktische tips, oefeningen en achtergrond informatie. Daarnaast zal er iedere week een speciale focus gelegd worden. Ook is er iedere vrijdag het 'vraag maar raak' uurtje met Pippa. Zit je niet op facebook, dan kun je ook via je email meedoen. 

Start je dag dansend! Kom jij ook in beweging? Want wie in beweging komt, krijgt nieuwe uitzichten. En wie nieuwe uitzichten krijgt, ontvangt nieuwe inzichten. Je lichaam in ere hersteld! Zoals het hoort.

Data: Vanaf 5 januari tot 30 maart. 

Prijs: 99 euro. Kan in drie termijnen betaald worden.

Plaats: je eigen woonkamer. 

‚Äč

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

www.bypippa.nl

info@bypippa.nl

Kunstkracht is toverkracht!