top of page

Kom in Beweging

vogel
27332718_1718797664807861_69556579164729

Kom in beweging!

NIEUW

Kom in Beweging ~ Online training!

 

Voor vrouwen EN mannen dit keer: vanaf wanneer je maar wilt, zal er een online training zijn 'Kom in Beweging' met Pippa. Je kunt instromen op je eigen moment en de lessen op een door jouzelf gekozen tijdstip volgen, met begeleiding. Wilde je al heel lang eens danscursussen volgen of danscoach sessies doen bij Pippa maar woonde je te ver weg, zit je aan huis of zelfs aan je bed gekluisterd of vast wegens ziekte of een andere reden maar wil je dolgraag letterlijk en figuurlijk in beweging komen?

Deze training helpt je inzien dat beweging en dans werkelijk genezing en heling brengen. Simpele oefeningen, leuke, gekke oefeningen, oefeningen om vrijer en blijer te worden, beter in je vel te komen zitten, je eigenwaarde en zelfliefde een boost te geven, geestelijk in beweging te komen, je voetjes van de vloer te brengen maar ook juist geaard en gegrond te raken...

Maar vooral oefeningen waarbij je levenslust en levensplezier weer tevoorschijn getoverd worden. Ook richten we ons op de kracht van mimiek en gezichtsexpressie (als levensvreugde verhogende factor, een bewezen feit!), improvisatie, zelfexpressie en uit je comfortzone stretchen maar dan in je eigen veilige huiskamer.

Daarnaast deelt Pippa haar geheimen over dans, bevrijding en vrolijkheid, wat het leven je ook biedt. Haar methode heeft haar niet één maar twee keer uit de rolstoel op het podium geholpen.

Er is een besloten fb groep aangemaakt om met elkaar uit te wisselen en vragen te stellen. 

Nu slechts 55 euro voor maar liefst 14 lessen!  

Wil je er graag bij zijn en gaat je hart nu al sneller kloppen, gaan je heupen al wiebelen en je tenen kriebelen bij het idee? Geef je op!

Start je dag dansend! Kom jij ook in beweging? Want wie in beweging komt, krijgt nieuwe uitzichten. En wie nieuwe uitzichten krijgt, ontvangt nieuwe inzichten. Je lichaam in ere hersteld! Zoals het hoort.

Data: wanneer je maar wilt. 

Plaats: je eigen woonkamer. 

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page