Witte Tipi ~ Vrouwenbijeenkomsten

1/35

In de Witte Tipi : Vlucht van de Vuurvogel nodigen we je uit om met ons op een magische en mythische reis te gaan en bewustzijn te krijgen omtrent onze ervaringen. Deze inzichten brengen ons bij een volgende laag: die van thuiskomen. Wij bieden een warm bad voor vrouwen van kunstzinnige activiteiten, dans, rituelen, symboliek, klank en deelrondes met elkaar in kleinere en grotere groep.

Een speelse, veilige, vrije en kernachtige reis waarbij je je weer gaat verbinden met de wereld en je leven op je geheel eigen en unieke wijze. Daarbij wordt je gesteund door je zusters. 


In de maanden januari, februari, augustus, september, oktober en november 2020 zullen we tijdens zes bijeenkomsten met elkaar in de thema's duiken:

overwinnen, overgave, overgaan, herrijzen, wonderen en uitvliegen.

Deze cursus is gebaseerd op de mythe van de vuurvogel die in haar eigen oude as sterft van vroegere wonden

en overtuigingen en in haar ware zelf herrijst en uitvliegt de wereld in.

Een reis van buiten (de stoere overwinnaar of overlever) naar binnen (daar waar de wond en de parel zich bevinden) en dan weer van binnen naar buiten (de transformatie van je ware zelf gaan manifesteren).

Daarnaast bewandelen we deze reis in nauwe samenwerking met de natuur waarbij we in de wintermaanden onze overlevingskracht vinden en onze wonden verbinden en op de dag na de eerste lentedag gaan herrijzen, van wond naar wonder gaan en uitvliegen met alle vogels in mei. 

De spiraal bewandelen van je ervaringen naar je bewustzijn naar het thuiskomen (bij jezelf en bij elkaar) vanuit je vrouwelijke essentie. Het wordt weer een prachtige en magische reis. 

We zullen zes zondagmiddagen met elkaar bijeenkomen van 15.00 tot 18.00. 

19 januari: Thema 'overwinnen'.

9 februari: Thema 'overgave'.

23 augustus: Thema 'overgaan'. 

27 september: Thema 'herrijzen'. 

25 oktober: Thema 'wonderen'. 

8 november: Thema 'uitvliegen'. 

Locatie: De Blauwe Boerderij, Groningen.  

Kosten: 150 euro voor de hele cursus (dit is zeer aan te raden omdat het hier echt om een mythische en symbolische reis gaat). Mocht dit echter niet kunnen of lukken, kosten de bijeenkomsten 30 euro per keer. 

Info en / of opgave: gebruik bijgevoegd formulier of ga naar www.atmajyoti.nl / info@bypippa.nl

Pippa: 0627537250 / Alejandra: 0614585389

 

Deze bijeenkomsten zullen worden begeleid door Alejandra Acosta van Atma Jyoti en Pippa Pinuppins van By Pippa. Alejandra is opgeleid als creatief dynamisch coach bij de Kleine Tiki en is docente bij de Kleine Tiki. Zij werkt daarnaast als coach in haar eigen atelier / praktijk in Groningen. Zij heeft veel ervaring op het gebied van kunstzinnig werken, werken in de natuur en symboliek uit de natuur en het begeleiden van persoonlijke en creatieve processen.

Pippa is opgeleid als kunstzinnig tekencoach en als danseres en danstherapeute. Zij werkt als dansdocente en danstherapeute en is schrijfster en kunstenares van diverse boeken. Zij heeft haar eigen atelier in Groningen en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in hun persoonlijke proces.

Beide hebben zij veel gewerkt met ceremonies, rituelen en vrouwen. Zij vullen elkaar goed aan waarbij zowel inkeer als expressie centraal staan. Delen en spelen is helen!