Werk in Opdracht

In alle categorieën kun je werk in opdracht bestellen. Dus of het nu om powervrouwen gaat, fantasie, tribal, abstract, tekeningen, viltwerk of welke categorie dan ook. Van werk in opdracht worden geen publicaties gemaakt, tenzij met toestemming. Ze zijn dus enig en uniek in hun soort en volledig op de ontvanger en zijn / haar wensen afgestemd. Ook maak ik zieleportretten, waarbij ik een foto of iemand als persoon als uitgangspunt neem voor het schilderij maar het bewerk met mijn eigen fantasie waarbij ik de energie en sfeer van de persoon of het koppel in kwestie blootleg. 

Hieronder kun je in het fotoalbum een aantal specifieke items vinden die ik in opdracht heb gemaakt of kan maken. Ook kun je alle foto's bekijken en erop klikken voor praktische informatie. 

It takes three to tango
It takes three to tango

Werk in opdracht voor het 32 jarig bestaan van dansschool Rob & Inez.

It takes three to tango
It takes three to tango

Acryl verf en mixed media (papier, stempels, kralen, belletjes, blaadjes, rozenblaadjes, 3D pen, stift) op canvas.

Mini altaartje
Mini altaartje

3D schilderijtje voor op het altaar ter bescherming en voor het versterken van gezondheid, geluk en overvloed. Voorkeur voor symbolen, persoonlijke foto's, kleuren en wensen kunnen erin verwerkt worden. 15 X 20 cm. 35 euro. Heeft een voor- en achterkant en wordt ook aan de zijkanten beschilderd. Kan ook als doosje gemaakt worden (om bijvoorbeeld affirmaties in te bewaren of als reisaltaartje te gebruiken).

Levensboom
Levensboom

Op dit schilderij van de levensboom is gebruik gemaakt van vlechtwerk. Materiaal: Stof, sleuteltjes, steentjes, papier, kleurpotloden, pastel krijt, veertjes. Kan in iedere gewenste maat gemaakt worden, met een foto van de ontvanger in het midden. Iedere levensboom is totaal verschillend. Formaat 50 x 60 cm: 150 euro.

Gelukstempeltje
Gelukstempeltje

Acrylverf en mixed media. Uniek en handgemaakt. Prijs en afmetingen op aanvraag. Dit tempeltje is specifiek gemaakt voor een liefdeskoppel ter bescherming en bekrachtiging van geluk.

Ketting: Eye of protection
Ketting: Eye of protection

Kettingen van vilt en kralen kunnen op aanvraag gemaakt worden. Ook specifieke symboliek kan hierin verwerkt worden.

Mini altaartje zijkant
Mini altaartje zijkant
Gelukstempeltje
Gelukstempeltje

Acryl verf en mixed media op hout. Prijs en afmetingen in overleg.

Detail 'Amulet ketting'
Detail 'Amulet ketting'