Mijn viltwerk wordt met veel liefde, passie en aandacht gemaakt. Ik verbind in alle rust en ruimte de verschillende wolvezels, draadjes, zijde of katoen met elkaar en begin een uitgebreid viltproces. Er worden enkel natuurlijke materialen gebruikt. Ik maak tunieken van chiffon zijde met wol, geheel volgens de wens van de klant qua lengte en ontwerp. Ook maak ik kleden, omslagdoeken, vesten, hoeden en tasjes en alles wat nog maar meer mooi is. Stuur even een bericht of een mail als je een van bovenstaande producten wilt bestellen of een eigen ontwerp wilt laten maken op maat. Bovenstaande producten zijn eigenlijk passend voor ieder lijf en iedere maat, eventueel met hier en daar wat extra aanpassingen met naald en draad. Ook geef ik workshops creatief en therapeutisch vilten voor kleine groepen. Hieronder kun je in het fotoalbum alle foto's bekijken en erop klikken voor praktische informatie en prijzen. 

Vest van wol en zijde.
Vilten vest, met heel veel verschillende soorten, wol, draadjes en zijde. Kan eventueel ingenomen worden maar is in principe voor alle maten bestemd. Wordt vastgezet met een speld. Is van voren open. 150 euro.
Zonsopgang van wol en zijde
Loper voor op tafel of omslagdoek / sjaal (eigen keuze): zonsopgang. Gemaakt van wol, zijde en draad. Lengte 1.20, breedte 38 cm. 250 euro.
Hoed en tas van wol
Hoed van wol met roos en steel en bijpassende tas van wol en draadjes van zijde. Combinatie: 150 euro.
Vest van wol en zijde
Omslagdoek / vest van vilt, zijde en draad. Zeer kleurrijk!
Detail 'Zonsopgang'
Kabouterpret van wol en zijde
Tafelkleed op bestelling. Kabouter van vilt, zijde en draad. Lente 1.00 breedte 40 cm. Verkocht! Werk in opdracht.
Tuniek van wol en zijde
Tuniek van witte chiffon zijde (kan in iedere kleur gemaakt worden) en draadjes en wol, aan elkaar gevild en met kleine mouwtjes. Lengte kan op bestelling aangepast worden naar kort(er) of lang(er). Design kan ook volledig naar de smaak van de klant worden ontworpen, qua kleur en ontwerp. Deze tuniek wordt niet verkocht. Deze tunieken kunnen in opdracht gemaakt worden. 75 euro per tuniek. Wil je een langere tuniek laten maken, dan is de prijs in overleg.
Tuniek van opzij
Tuniek van achteren
Punching kleed: jungle joy.
Wol, zijde, textiel, draadjes, droog gevild met de punch machine. 30 x 40 cm. Kan opgehangen of neergelegd worden. Als kleed. 250 euro. Kan ook in opdracht met ander ontwerp gemaakt worden.
Jungle joy
Jungle joy
Meer weergeven
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

www.bypippa.nl

info@bypippa.nl

Kunstkracht is toverkracht!