top of page

Retraites en individuele trajacten

332045940_715425026658880_2656109523784051154_n.jpg

Nieuw By Pippa:

Mini-retraites en individuele trajecten!

 

Na (tientallen) jarenlang groepstrainingen en jaartrainingen aangeboden te hebben aan vrouwen (los van de individuele sessies), is nu bij mijzelf en mijn cursisten de behoefte ontstaan naar meer individueel gericht werken zodat de heling volledig afgestemd op het individu en haar of zijn specifieke wensen en vragen zich kan voltrekken en diep in het lichaam kan verankeren.

Nadat ik ieder jaar een paar maanden eerst zelf (fysiek) herstelde bij een hersteloord op Lesbos (Sapphohuis van Bob Vansant) en later gastvrouw en creatief coach en danstherapeute werd op deze zelfde plek, leeft bij mij het visioen om opnieuw een herstelplek, een helend weekend of langduriger retraite of traject aan te bieden waarin we daadwerkelijk naar de angel en de wortel van specifieke situaties kunnen afdalen en ze kunnen helen in een zo optimaal mogelijke en natuurlijke omgeving.

- Er is nu de mogelijkheid om een individueel half-jaartraject te boeken bij mij, verspreid over maximaal een half jaar, van zes sessies, een orakellegging voor extra finetuning en oefeningen tussendoor. 

Dit traject wordt genoemd 'Alchemie van het Lichaam' en wordt afgestemd specifiek op jou en je situatie op het gebied van lichaam, hart, ziel en geest. Voor meer informatie en opgave, <<< Klik hier.

 

- Ook bied ik de mini-retraites aan in de natuur, waarbij je low budget (in een tent of caravan die al aanwezig en ingericht is) of chiquer (in een B&B, naast de praktijk) even helemaal op adem kunt komen onder de professionele en creatieve begeleiding van Pippa.

Een weekend weg, wandelend door de bossen, in de stilte, luisterend naar vogels, met sessies die afgestemd zijn op jouw specifieke wensen. Doordat we op een plek in de natuur (midden in het bos aan een zandweg) verblijven dalen de sessies extra goed in waardoor ze daadwerkelijk beklijven en geïntegreerd worden door je lichaam en je hele systeem. Voor eer informatie en opgave, <<< Klik hier

Bedankt! Bericht verzonden.

Na mijn studie HBO-SPH heb ik mijn masters gehaald aan de Post-HBO opleiding bij de Rotterdamse Dansacademie: Niet-Westerse Dans en Danstherapie. Tijdens deze studie heb ik mij gericht op en gespecialiseerd in multiculturele dansen. Deze dansvomen heb ik dan op therapeutische wijze leren toepassen. Daar de meeste traditionele niet-westerse dansvormen ook een rituele, geneeskrachtige kant in zich dragen, werd de dans niet alleen een kunstvorm voor op het podium maar tevens een instrument tot heling en het ervaren van meer schoonheid, kracht, vreugde en liefde van binnenuit. Ik heb mij gespecialiseerd in Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, Oriëntaalse dans en Burlesque.

Ik ben in vele landen ingewijd in prachtige, traditionele en helende dansrituelen en lichaamsgerichte heling, o.a. in India, Hawai, Brazilie, Zuid-Afrika, Ierland, Gambia, Marokko, Turkije en Israël.

Daarnaast ben ik opgeleid in ayurvedische breastcare en massage, tantra voor vrouwen, lomi lomi, energetische heling, als orakel en tarot lezeres, in het sjamanistisch heling- en klankwerk en heb ik vele godinnenintiaties ondergaan in binnen- en buitenland.

Mijn missie is mensen weer helemaal te verbinden met hun prachtige lijf en al haar mooie vormen en bewegingen. Door in het lijf te zakken en je er krachtig mee te verbinden, breng je ook de levensvreugde weer terug in je lijf en in je leven: er komt ware bevrijding van binnenuit door de vorm (onze vormen) te bezielen.

Helen en herstellen hoeft zeker niet (alleen maar) hard werken te zijn.

Ik noem het niet voor niets 'Heerlijk Helen'. 

We zullen ook de humor en het plezier weer terugvinden in wie we zijn en wat we doen.

Wees gewaarschuwd: deze helende dansvormen en ikzelf werken aanstekelijk (zeggen ze...)!

Het vreugdevuur en de passie zullen de drang naar perfectie voorgoed verdrijven en het verlangen naar passievol leven vergroten. 

bottom of page