Mijn nieuwste roman

‘De Bijbel van Beminnen. Een wijs, heerlijk, speels, grotesk, verdrietig, koppig, meeslepend, hartstochtelijk, pijnlijk, zacht en hard boek. De lust en liefde zullen zegevieren met Pippa’s woorden als open vizier.’ ~ Christine Pannebakker

 

Mijn romantische thriller, gebaseerd op mijn eigen leven, zal vanaf februari 2020 verkrijgbaar zijn en uitgegeven worden bij Paris Books. ~Epische Erotiek: De seksuele schreeuw van de vrouw~ 

Nu te bestellen op www.pippapinuppins.com

 

Wil jij, samen met je vriend / vriendinnen / partner / collega's / gezinsleden bij de meest feestelijke, sensuele en theatrale lezing / show ooit, aanwezig zijn: bestel dan nu de 'Tour of Love'. Epische Erotiek bij jou in de buurt. Of bestel het actie pretpakket: een hele maand online Burlesque dansen, lezingen, oefeningen en opdrachten en je eigen attributen. Boost your own sensuality. Daar heb je geen buitenwereld of partner voor nodig! Nu ook de jaartraining voor vrouwen online: 'Heerlijk Hoogsensueel: pure passie in de praktijk. Om te bestellen, <<< Klik hier. Ook kun je vanaf oktober het powerpakket en het boek LEFWIJF bestellen die ik samen met 49 andere lefwijven schreef. 

 

Al sinds mijn achtste jaar had ik maar één echte, diepe hartenwens: schrijfster worden en uitgeven! Het is nu bijna veertig jaar, zeven reeds volledig geschreven en geredigeerde boeken, 350 dagboeken, vijftien gedichtenbundels en een hele hoop artikelen later dat ik mijn eerste roman aan het daglicht toevertrouw. Nog voordat ik ooit dacht aan trouwen, reizen, kinderen krijgen, dansen en schilderen, was deze wens er al. Maar ik werd lange tijd ziek, kreeg steeds opnieuw een contract bij een uitgever die failliet ging of een burn-out kreeg en gaf op den duur niet het schrijven, maar wel het uitgeven een beetje op. En als ik nu even heel eerlijk ben: ik had serieuze uitgeefvrees. Ik durfde zoveel, maar dit niet. Oh nee, dit niet. Tot ik zonneklaar en helder alles voor me zag: deze roman moest geschreven worden en ik zou gaan uitgeven in eigen beheer bij Paris Books. Ik zag voorkant en achterkant voor me, wist hoe de titel zou luiden en ging ijverig bezig met de inhoud. Hét verhaal van mijn leven! Hoe hoofdpersonen Liselot en Kaan letterlijk met elkaar in zee gaan, hun eerste ontmoeting beleven en na één hete hand op de rug al zeker weten: we kunnen niet meer terug. Hun vurige tango, hun dramatische maar ook episch erotische romance en de diepe genezing van Liselot zelf die chronisch ziek is en op den duur meer dood dan levend is. Tegen een achtergrond van de grootste vluchtelingencrisis ever, Turkije en chique tangosalons, vele avontuurlijke reizen, rolstoelen, een totaal overspoeld Griekenland en een koud Nederland. Van de hemel naar de hel en weer terug. Een romantische thriller, met veel humor en diepe inzichten geschreven. Met natuurlijk zinderende erotische scenes erin verwerkt.

Kortom: een must-read for the new roaring twenties!   

De boeklancering op 29 februari was een avond zijn met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het was alsof de dans en het verhaal één werden op het podium, voor je ogen. Daarnaast waren er lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarna hadden we uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig en vijftig muziek en Oriëntaalse klanken. Ook kon je natuurlijk met een hapje en een drankje je eigen boek laten signeren.. En iedereen ging naar huis met zijn eigen boek(en).
 

Het was een episch erotische ervaring... 
En daar is geen woord van gelogen.
Wil jij ook zo'n ervaring? Boek nu een lezing en / of show bij jou in de buurt: www.pippapinuppins.com/lezingen. 
Pippa Pinuppins  

Epische Erotiek