Mijn nieuwste roman en de boeklancering

‘De Bijbel van Beminnen. Een wijs, heerlijk, speels, grotesk, verdrietig, koppig, meeslepend, hartstochtelijk, pijnlijk, zacht en hard boek. De lust en liefde zullen zegevieren met Pippa’s woorden als open vizier.’ ~ Christine Pannebakker

Mijn romantische thriller, gebaseerd op mijn eigen leven, zal vanaf februari 2020 verkrijgbaar zijn en uitgegeven worden bij Paris Books. ~Epische Erotiek: De seksuele schreeuw van de vrouw~ 

Al sinds mijn achtste jaar had ik maar één echte, diepe hartenwens: schrijfster worden en uitgeven! Het is nu bijna veertig jaar, zeven reeds volledig geschreven en geredigeerde boeken, 350 dagboeken, vijftien gedichtenbundels en een hele hoop artikelen later dat ik mijn eerste roman aan het daglicht toevertrouw. Nog voordat ik ooit dacht aan trouwen, reizen, kinderen krijgen, dansen en schilderen, was deze wens er al. Maar ik werd lange tijd ziek, kreeg steeds opnieuw een contract bij een uitgever die failliet ging of een burn-out kreeg en gaf op den duur niet het schrijven, maar wel het uitgeven een beetje op. En als ik nu even heel eerlijk ben: ik had serieuze uitgeefvrees. Ik durfde zoveel, maar dit niet.

Oh nee, dit niet. Tot ik zonneklaar en helder alles voor me zag: deze roman moest geschreven worden en ik zou gaan uitgeven in eigen beheer bij Paris Books. Ik zag voorkant en achterkant voor me, wist hoe de titel zou luiden en ging ijverig bezig met de inhoud. Hét verhaal van mijn leven! Hoe hoofdpersonen Liselot en Kaan letterlijk met elkaar in zee gaan, hun eerste ontmoeting beleven en na één hete hand op de rug al zeker weten: we kunnen niet meer terug. Hun vurige tango, hun dramatische maar ook episch erotische romance en de diepe genezing van Liselot zelf die chronisch ziek is en op den duur meer dood dan levend is. Tegen een achtergrond van de grootste vluchtelingencrisis ever, Turkije en chique tangosalons, vele avontuurlijke reizen, rolstoelen, een totaal overspoeld Griekenland en een koud Nederland. Van de hemel naar de hel en weer terug. Een romantische thriller, met veel humor en diepe inzichten geschreven. Met natuurlijk zinderende erotische scenes erin verwerkt.

Kortom: een must-read for the new roaring twenties!   

Wil jij, samen met je vriend / vriendinnen / partner / gezinsleden bij de meest feestelijke en theatrale boeklancering ooit, aanwezig zijn in het der Aa Theater, in Groningen op 29 februari 2020? Koop dan snel je / jullie ticket, via deze link: https://toekantickets.nl/shop/deraatheater/
Een avond met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het is alsof de dans en het verhaal één worden op het podium, voor je ogen. Daarnaast lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarna uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig en vijftig muziek en Orientaalse klanken. Ook kun je natuurlijk met een hapje en een drankje je eigen boek laten signeren.
De prijs van de avond is de prijs van het boek zelf dat je direct bij binnenkomst overhandigd krijgt. De gehele voorstelling, de dj - dansavond, het signeren en de drankjes en hapjes zijn allemaal inclusief inbegrepen in de prijs (gratis dus). En iedereen gaat naar huis met zijn eigen boek(en).

Wees erbij! Het wordt een episch erotische ervaring :-) ... 
En daar is geen woord van gelogen.

Pippa Pinuppins  

Daarnaast heb ik een 'Dansend Orakel' en een drieluik klaarliggen, helemaal gecoacht en geredigeerd door Christine Pannebakker, die in drie delen zal verschijnen. Naast het feit dat ik mijn hele leven wild enthousiast schreef, de ene dagboek na de andere, gedichtenbundel na gedichtenbundel, korte en lange verhalen en alles ertussenin, deed ik in 2015 mee aan de schrijfweek van Geert Kimpen en Christine Pannebakker, waar ik een boekcontract won. Ook heb ik jarenlang geschreven voor het tijdschrift 'Spiegelbeeld' en voor de website 'Earth Matters' en heb ik eindeloos veel en vaak geblogt op mijn website. Ik heb de cursus 'the Write Way' gevolgd en daarna heb ik mijn boeken laten redigeren door Christine. Ik heb alles gelezen wat er te lezen valt over creatief schrijven, beroepsmatig schrijven en taal. Van jongs af aan zat ik vooraan in de klas bij de Nederlandse les en vond ik de taal uitermate bekorend en boeiend. Daarnaast zit ik altijd vol verhalen. Heel apart, maar ik zit nooit verlegen om een verhaal. Het lijkt of ze me bestormen en zelfs in de nachtelijke uren komen bezoeken.

Dat was even een verhaaltje over mijn achtergrond, een cv zullen we maar zeggen en dan wat kleurrijker. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

www.bypippa.nl

info@bypippa.nl

Kunstkracht is toverkracht!