top of page

Danstempel: Tempel van Bevrijding

60592018_2348225101865111_14477475117111

Dansen is wild geluk! 

We dansen om de tempel waarin we leven in ere te herstellen. We dansen om onze vrouwelijkheid, vrolijkheid, levenslust, plezier, schoonheid en sensualiteit weer op te eisen. We dansen omdat het ons blij maakt. We schudden onze heupen los en leren exotische dansvormen omdat het ons verwarmt, maar we dansen vooral om onszelf te bevrijden. Om thuis te komen in wie we zijn en de vorm en de kleur die onze tempel, onze lijf van nature bezit. Daarom dansen we. En dat is schoonheid. Schoonheid in iedere vorm. In de danstempel vind je alle cursussen en workshops die ik geef. Aan het einde van ieder cursusjaar is er een feestelijke 'tempel van bevrijding' waar cursisten hun unieke schoonheid op het podium kunnen neerzetten, individueel en groepsgewijs. 

Ten allen tijden kun je me benaderen voor losse workshops Burlesque en  Buikdansen op locatie en voor groepen. Ook losse optredens kunnen verzorgd worden op locatie. 

Ik bied ook de volgende cursussen / losse workshops aan:

Voor Burlesque losse cursus en losse intensives/workshops (in de dansstudio), <<< Klik hier

Voor Godin-in-je-buikdans in de studio, <<< Klik hier.

Voor de nieuwe Flirt je fit training, <<< Klik hier

Voor individuele danstherapie en lichaamsgerichte coaching, <<< Klik hier

Voor de online training 'Kom in beweging', <<< Klik hier.  

Bedankt! Bericht verzonden.

Na mijn studie HBO-SPH heb ik mijn masters gehaald aan de Post-HBO opleiding bij de Rotterdamse Dansacademie: Niet-Westerse Dans en Danstherapie. Tijdens deze studie heb ik mij gericht op en gespecialiseerd in multiculturele dansen. Deze dansvomen heb ik dan op therapeutische wijze leren toepassen. Daar de meeste traditionele niet-westerse dansvormen ook een rituele, geneeskrachtige kant in zich dragen, werd de dans niet alleen een kunstvorm voor op het podium maar tevens een instrument tot heling en het ervaren van meer schoonheid, kracht, vreugde en liefde van binnenuit. Ik heb mij gespecialiseerd in Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, Oriëntaalse dans en Burlesque. Ik heb in vele landen masterclasses gevolgd, o.a. bij Orit Maftsir, Rachid Alexander, Asi Haskal en Shahrazad, in India, Hawai, Brazilie, Zuid-Afrika, Gambia, Marokko, Turkije en Israël. Ik heb een nationale prijs gewonnen in Nederland met een cross-over dans van Afrikaanse dans, Oriëntaalse dans en zigeunerdans. Ik heb tientallen jaren lesgegeven en op verschillende podia in de wereld optredens verzorgd. Mijn missie is mensen weer helemaal te verbinden met hun prachtige lijf en al haar mooie vormen en bewegingen. Door in het lijf te zakken en je er krachtig mee te verbinden, breng je ook de levensvreugde weer terug in je lijf en in je leven: er komt ware bevrijding van binnenuit door de vorm (onze vormen) te bezielen. Oriëntaalse dans en Burlesque zijn voor mij een ode aan schoonheid, vreugde, liefde en kracht. De Afrikaanse dans is een ode aan de bevrijding. Wees gewaarschuwd: deze dansvormen en ikzelf werken aanstekelijk! Het vreugdevuur en de passie zullen de drang naar perfectie voorgoed verdrijven. 

bottom of page